Inspiratie

In de podcast Buitengewoon Leven neem ik je mee op mijn eigen ontdekkingsreis in de wereld van spiritualiteit, fijngevoeligheid en heldere gaven. Ook interview ik mensen die (net zoals ik) fijngevoelig zijn en/of heldere gaven hebben en hoe dit hun leven Buitengewoon maakt. Omdat er zoveel meer mensen zijn die fijngevoelig zijn en daar op hun eigen manier mee omgaan. Omdat hierin geen goede of foute manier is, alleen maar jouw manier. 

De maandag is de start van je week. Deze dag is zeer bepalend voor hoe de rest van de week zal verlopen.

Wanneer je je week al in een goede energie begint, geef je jezelf de zuiverste start mogelijk.

En omdat het al uitdagend genoeg kan zijn om in je eigen energie te blijven, help ik je graag hierbij met


Start je week Zuiverst.

Een mail die afgestemd is op de energie van die week en op jouw energie. Met een boodschap waar je je op mag richten, wat je mag loslaten en/of waar je in mag groeien. Schrijf je hier in voor deze gratis maandag mailing.

 

In Zuiverst in Meditatie laat ik je kennis maken met verschillende soorten meditaties en een yoga nidra sessie. Yoga Nidra is een soort meditatievorm vanuit de Yoga. Gewoon lekker liggen en in een diepe staat van ontspanning en meditatie aan de slag gaan met je (beperkende) onbewuste overtuigingen. Een heerlijke ondersteuning in je proces van goed in je energie zitten!